Loading...

Door deze foto’s wil je op vakantie naar Iran

historisch huis

Veel mensen denken niet zo snel aan een vakantie naar Iran. Bij ‘Iran’ wordt er niet gedacht aan gastvrijheid, schitterende moskeeën en afwisselende natuur. Toch is dat wat het land samenvat en wat Iran een fantastisch land voor een vakantie maakt. Open, nieuwsgierige Iraniërs die graag willen weten wat je van hun land vind en je uit willen nodigen om mierzoete thee op een handgeknoopt tapijt met ze te drinken. Prachtige eeuwenoude moskeeën met gedetailleerd tegelwerk. Blinkende spiegelmuren in heilige shrines die letterlijk oogverblindende en heel erg mooi zijn. Of de prachtige lichtinval door het rijk versierde, gekleurde glas in huizen, restaurants en moskeeën. Het hele land ademt cultuur uit.

A picture says more than a thousand words

Ik kan daar nog een heleboel woorden aan vuil maken en een prachtig betoog schrijven waarom je naar Iran op vakantie moet gaan (wat ik in dit artikel overigens wel doe), maar het beste is om dit te tonen. De gastvrijheid is lastiger te tonen op foto’s, maar de architectuur en de schoonheid van de natuur is wel gemakkelijk te laten zien. Voor het gemak heb ik er ook bijgezet waar je deze bezienswaardigheden kunt vinden in het land.

Hieronder 21 foto’s die de schoonheid en veelzijdigheid van dit ondergewaardeerde land tonen. Na het zien van deze foto’s wil je een vakantie naar Iran zeker op je bucketlist zetten.

Wil je naar Iran en wil je meer weten over het aanvragen van een visum? Lees hier meer over dit onderwerp.

You might also like

No Comments

Leave a Reply