Loading...

4x heerlijk uit eten in Tilburg

wijnglazen

Eindelijk, de horeca is weer open, we kunnen weer uit eten! Na maanden lang eten afhalen en thuis laten bezorgen, mogen we weer een terrasje pakken en kunnen we op koudere zomeravonden de warmte binnen opzoeken. Hieronder vijf restaurants, in verschillende prijsklassen, waar je heerlijk uit eten kunt in Tilburg, zodat je maximaal kunt genieten van de heropening van de horeca.

Karakter

Karakter is echt een pareltje. De kwaliteit is altijd goed. De spareribs vallen zo van het botje en de vegetarische gerechten zijn verrassend. Het restaurant bestaat nog maar een aantal jaren, maar is zeker een blijvertje. Bijna elke avond zitten ze vol, dus het is maar goed dat ze dit voorjaar een mooie veranda hebben aangebouwd waardoor er meer gasten kunnen genieten van de heerlijke gerechten die ze serveren.

Het restaurant ligt net buiten het centrum. In de avond kun je hier gratis parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Prijsklasse: **

Karakter Tilburg, Beukenstraat 40, Tilburg

Kok Verhoeven

Voor een heerlijk avondje uit, ben je bij Kok Verhoeven aan het juiste adres. De bediening is tot in de puntjes geregeld. De gerechten zien er zo mooi uit dat het bijna zonde is om ze op te eten. Bijna zeg ik, want de smaken zijn perfect gebalanceerd en versterken elkaar op de juist manier. Zelfs de wc is op en top. De geurstokjes zorgen voor een heerlijke geur op het kleine kamertje en de stoffen handdoekjes liggen klaar bij de wasbak.

Prijsklasse: ***

Kok Verhoeven, NS Plein 32, Tilburg

La Nonna

Dit kleinschalige Italiaanse restaurant wordt ook gerund door Italianen. Want wie kent de Italiaanse keuken nu beter dan Italianen!? Dat proef je in de gerechten die met liefde worden bereid en waarvan de ingrediënten uit Italië komen. Er staan huisgemaakte pasta’s, risotto en pizza op het menu. En als je minimaal een dag van tevoren doorgeeft dat je lasagne wilt bestellen, kunnen ze die naast de kaart voor je maken.

Prijsklasse: *

La Nonna, Willem II Straat 66, Tilburg

Hofstede de Blaak

Hofstede de Blaak is gevestigd in een authentiek Engels landhuis uit 1907. Het witte restaurant ziet er indrukwekkend uit. Alleen daarvoor je wil hier al eten. In het voormalige woongedeelte is het restaurant gevestigd. De jachtkamer is een pronkstuk en heeft zijn oude charme zeker behouden. De inrichting is met de combinatie van goud en hout heel sfeervol.

De borden worden prachtig opgemaakt en een wijnarrangement is hier zeker aan te raden. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

Prijsklasse: ***

Hofstede de Blaak, Dussenpad 1-3, Tilburg

Tot slot

Heb jij nog aanbevelingen om lekker te eten in Tilburg? Laat het weten in de comments.

Benieuwd waar je heerlijk kunt eten in Den Bosch? Klik dan hier.

You might also like

No Comments

Leave a Reply